NATURLIG VÄRME FRÅN SWEBO BIOENERGY

Vår kunskap bygger på mer än 30 års erfarenhet. Genom att lyssna på våra kunder och återföra det till utveckling och produktion, ligger vi alltid i framkant på marknaden med nya innovativa lösningar.

 

Under dessa sidor presenteras det sortiment som vi erbjuder villaägare och mindre fastigheter. Effektområdena ligger från 20 kW till 65 kW och produkterna är pelletsbrännare, pelletspannor, vedpannor fliseldningar med mera.

 

Noggranna tester ger säker drift
När du väljer SWEBOs produkter kan du vara säker på att produkterna är noggrant testade och utformade för en kontinuerlig och problemfri drift. Vi har tidigt tagit ett principbeslut att alla våra produkter skall ha en hög standard på alla slitdelar, allt för att säkerställa en lång och säker drift med ett minimum av service.

 

 

 

 

Nyheter

Forskning & Utveckling

SWEBO Bioenergy startade produktionen av biobränslepannor (flis) redan i slutet av 70-talet. Sedan dess har det hänt mycket både på energimarknaden och på produktsidan. Läs mer

Miljövänlig energi

Den rådande trenden i världen är att förändra nyttjandet av våra energiresurser. Fossila bränslens användning skall ersättas med förnyelsebara alternativ. Bland dessa återfinns SWEBO Bioenergys lösningar. Läs mer

KVALITETSMÄRKT

Vi på Swebo har som ett
krav att alltid erbjuda våra kunder väldigt hög kvalité. Med åren blir man vis och av erfarenhet blir man klok. Vi har verkat i denna bransch i över 35 år och byggt upp en kunskap och en produktbas att lita på!