Bioenergisystem inom pellets, flis, ved, hästgödsel och solsystem.

Bioenergi

Bioenergi är idag en av de viktigaste energikällor vi har på jorden. Det är en koldioxidneutral och effektiv men framförallt förnyelsebar energi som också skapar mängder av arbetstillfällen.

En bioenergianläggning idag med helautomatiserade brännare, förråd och askhantering är något som gör din vardag problemfri.  Driftsäkerheten är extremt god och servicetillfällena där askan ska tas ut är ca 2 gånger per år och tar ca 10 minuter per gång, och för den besparing man gör på upp till 80% kan du antingen spara eller unna dig något.

Våra bioenergisystem innefattar allt ifrån pellets, flis, ved och solsystem. Du kan antingen investera i ett av dessa eller kombinera något av energisystemen. Det är dina tankar och krav som ger oss möjligheten att leverera precis vad du vill ha beroende på hur mycket det får kosta och vilken komfort som du vill erhålla. Vi har det bredaste sortimentet och täcker alla de önskemål man kan ha.

Nyheter

Forskning & Utveckling

SWEBO Bioenergy startade produktionen av biobränslepannor (flis) redan i slutet av 70-talet. Sedan dess har det hänt mycket både på energimarknaden och på produktsidan. Läs mer

Miljövänlig energi

Den rådande trenden i världen är att förändra nyttjandet av våra energiresurser. Fossila bränslens användning skall ersättas med förnyelsebara alternativ. Bland dessa återfinns SWEBO Bioenergys lösningar. Läs mer

KVALITETSMÄRKT

Vi på Swebo har som ett
krav att alltid erbjuda våra kunder väldigt hög kvalité. Med åren blir man vis och av erfarenhet blir man klok. Vi har verkat i denna bransch i över 35 år och byggt upp en kunskap och en produktbas att lita på!