Ny försäljningschef på Swebo.

03.02.2016 11:20

Mattias Lindgren rekryteras som ny Försäljningschef från 1:a februari med ansvar för både den Svenska marknaden likväl som Exportförsäljningen. Mattias kommer närmast från en tjänst som Chef Nationella Kunder på Caverion Sverige AB och kommer nu att ingå i Swebos ledningsgrupp.

- Mattias har gedigen erfarenhet av att driva försäljning och företagsledningsarbete i stora organisationer. Mattias kompetensbredd, kontaktnät och hans tidigare erfarenheter kommer att bli mycket viktiga i vidareutvecklingen av försäljningsorganisationen på Swebo, säger Mikael Jansson, VD Swebo Bioenergy AB.

 


Nyheter

Forskning & Utveckling

SWEBO Bioenergy startade produktionen av biobränslepannor (flis) redan i slutet av 70-talet. Sedan dess har det hänt mycket både på energimarknaden och på produktsidan. Läs mer

Miljövänlig energi

Den rådande trenden i världen är att förändra nyttjandet av våra energiresurser. Fossila bränslens användning skall ersättas med förnyelsebara alternativ. Bland dessa återfinns SWEBO Bioenergys lösningar. Läs mer

KVALITETSMÄRKT

Vi på Swebo har som ett
krav att alltid erbjuda våra kunder väldigt hög kvalité. Med åren blir man vis och av erfarenhet blir man klok. Vi har verkat i denna bransch i över 35 år och byggt upp en kunskap och en produktbas att lita på!