SWEBO BREDDAR SORTIMENTET

23.04.2009 08:28

Nu breddar vi vårt villasortiment med ytterligare marknadsledande produkter. Genom att komplettera vårt redan starka utbud för villa- och fastighetsägare positionerar vi oss i täten avseende bioenergilösningar. 

Vi utökar med pelletspannorna Bionet och Biomatic från 12 - 50 kw med BeQuem brännare till. Feedo skruvsystem och Depo utmatningsränna med patenterad transportlösning för att underlätta matning av pellets från förråd till brännare. Allt för att underlätta och förbättra.

Vi är stolta att visa upp pelletskaminerna Mysinge/Solberga, Neptuni och Ekerum som inte bara är snygga utan också har vunnit Energimyndighetens test, (december 2008) med den högsta verkningsgraden och den lägsta ljudnivån. Kaminerna kan dessutom installeras utan skorsten med väggfläkten Drag som är en patentsökt konstruktion som sänker rökgaserna till helt ofarliga nivåer innan de leds ut.


Bild: Väggfläkten Drag, Pelletskaminerna Neptuni och Ekerum.


Nyheter

Forskning & Utveckling

SWEBO Bioenergy startade produktionen av biobränslepannor (flis) redan i slutet av 70-talet. Sedan dess har det hänt mycket både på energimarknaden och på produktsidan. Läs mer

Miljövänlig energi

Den rådande trenden i världen är att förändra nyttjandet av våra energiresurser. Fossila bränslens användning skall ersättas med förnyelsebara alternativ. Bland dessa återfinns SWEBO Bioenergys lösningar. Läs mer

KVALITETSMÄRKT

Vi på Swebo har som ett
krav att alltid erbjuda våra kunder väldigt hög kvalité. Med åren blir man vis och av erfarenhet blir man klok. Vi har verkat i denna bransch i över 35 år och byggt upp en kunskap och en produktbas att lita på!