LANSERING AV SWEBO PHC

19.10.2009 11:12

SWEBO Bioenergy i Boden kommer under Fjärrvärmemässan presentera det nya konceptet SWEBO PHC - Prefabricated Heat Central - mobila värmecentraler som tillverkas för pellets- och fliseldning i effektområden från 200 kW till 1,5 MW.

SWEBO Bioenergy lanserar nu SWEBO PHC som standard på alla sina marknader. SWEBO PHC är ett nytänkande koncept där varje värmecentral byggs, driftsätts, intrimmas och besiktas före leverans, allt för att säkerställa en trygg och väl fungerande anläggning. SWEBO PHC är med sin styrning och komponenter dimensionerad med hänsyn till minimalt underhåll och säker drift. Givetvis finns möjligheter till unika kundanpassningar, såväl estetiskt som funktionsmässigt.

Eftersom SWEBO PHC inte räknas som fast egendom, kan SWEBO Bioenergy även erbjuda finansieringslösningar på din investering av förnyelsebar energi, alternativt köp av färdig värme.

Värmecentral SWEBO PHC 500 kW pellets.


Nyheter

Forskning & Utveckling

SWEBO Bioenergy startade produktionen av biobränslepannor (flis) redan i slutet av 70-talet. Sedan dess har det hänt mycket både på energimarknaden och på produktsidan. Läs mer

Miljövänlig energi

Den rådande trenden i världen är att förändra nyttjandet av våra energiresurser. Fossila bränslens användning skall ersättas med förnyelsebara alternativ. Bland dessa återfinns SWEBO Bioenergys lösningar. Läs mer

KVALITETSMÄRKT

Vi på Swebo har som ett
krav att alltid erbjuda våra kunder väldigt hög kvalité. Med åren blir man vis och av erfarenhet blir man klok. Vi har verkat i denna bransch i över 35 år och byggt upp en kunskap och en produktbas att lita på!