Swebo Biotherm anläggning såld till Menhammar Stuteri!

29.05.2012 15:11

Swebo Bioenergy AB har mottagit en order från Menhammar stuteri där Swebo som totalentreprenör ska utföra allt ifrån uppbyggnad av panncentral till kulvertsystem och inkopplig av undercentraler, intrimning och drifttagning.

 

Ordern är värd ca 8 mkr, kunden ska elda sin hästgödsel för att värma sina fastigheter, därmed har man ett slutet kretslopp i allt från grödan på åkrarna som hästarna äter till askan från hästgödseln som används till gödning.

 

 


Nyheter

Forskning & Utveckling

SWEBO Bioenergy startade produktionen av biobränslepannor (flis) redan i slutet av 70-talet. Sedan dess har det hänt mycket både på energimarknaden och på produktsidan. Läs mer

Miljövänlig energi

Den rådande trenden i världen är att förändra nyttjandet av våra energiresurser. Fossila bränslens användning skall ersättas med förnyelsebara alternativ. Bland dessa återfinns SWEBO Bioenergys lösningar. Läs mer

KVALITETSMÄRKT

Vi på Swebo har som ett
krav att alltid erbjuda våra kunder väldigt hög kvalité. Med åren blir man vis och av erfarenhet blir man klok. Vi har verkat i denna bransch i över 35 år och byggt upp en kunskap och en produktbas att lita på!