Flygfoto över SWEBO Bioenergys utvecklingscenter i Boden.

SWEBO BIOENERGY - MER ÄN 40 ÅRS ERFARENHET

Vår kunskap bygger på mer än 40 års erfarenhet. Genom att lyssna på våra kunder och återföra det till utveckling och produktion, ligger vi alltid i framkant på marknaden med nya innovativa lösningar. Vi är med och driver bioenergiutvecklingen framåt över hela Europa.

 

Eftersom vårt utvecklingscenter ligger i Boden, ger det arktiska klimatet naturliga förutsättningar för att skapa bioenergilösningar som håller, oavsett om det handlar om mindre fastighetslösningar eller värmecentraler för industriell drift.

Spetskompetens med rätt partners

SWEBO Bioenergy har ett väl utvecklat samarbete med universitet och organisationer. Detta hjälper oss att utveckla nya och effektiva energilösningar. Många av de produkter vi tagit fram har satt nya standarder på energimarknaden.

 

Affärsidé

Vår affärsidé är att utifrån kundens behov konstruera, leverera och optimera kostnadseffektiva energilösningar baserade på ett utpräglat miljömedvetet tänkande. Varje projekt och installation är unik oavsett om det gäller privatkunder eller stora industrier.

 

Nyheter

Forskning & Utveckling

SWEBO Bioenergy startade produktionen av biobränslepannor (flis) redan i slutet av 70-talet. Sedan dess har det hänt mycket både på energimarknaden och på produktsidan. Läs mer

Miljövänlig energi

Den rådande trenden i världen är att förändra nyttjandet av våra energiresurser. Fossila bränslens användning skall ersättas med förnyelsebara alternativ. Bland dessa återfinns SWEBO Bioenergys lösningar. Läs mer

KVALITETSMÄRKT

Vi på Swebo har som ett
krav att alltid erbjuda våra kunder väldigt hög kvalité. Med åren blir man vis och av erfarenhet blir man klok. Vi har verkat i denna bransch i över 35 år och byggt upp en kunskap och en produktbas att lita på!