Bioenergisystem för förbränning av pellets.

Forskning & utveckling

SWEBO Bioenergy startade produktionen av biobränslepannor (flis) redan i slutet av 70-talet. Sedan dess har det hänt mycket både på energimarknaden och på produktsidan.

Vid vår utvecklingsavdelning i Boden, Norrbotten driver vi alltid forskningsprojekt med målsättning att effektivisera eller bryta ny mark inom optimerad bioenergiproduktion. Ofta drivs projekten i nära samarbete med Luleå Tekniska Universitet eller spetskompetensföretag i universitetets direkta närhet. Med akademiska samarbeten vet vi att vi alltid får god dokumentation och bra miljöer för test och simulering. Vi har under de senaste åren bland annat utvecklat marknadsledande styrsystem i form av FBS och FBR samt den oöverträffat flexibla biobrännaren BioTherm.

Nyheter

Forskning & Utveckling

SWEBO Bioenergy startade produktionen av biobränslepannor (flis) redan i slutet av 70-talet. Sedan dess har det hänt mycket både på energimarknaden och på produktsidan. Läs mer

Miljövänlig energi

Den rådande trenden i världen är att förändra nyttjandet av våra energiresurser. Fossila bränslens användning skall ersättas med förnyelsebara alternativ. Bland dessa återfinns SWEBO Bioenergys lösningar. Läs mer

KVALITETSMÄRKT

Vi på Swebo har som ett
krav att alltid erbjuda våra kunder väldigt hög kvalité. Med åren blir man vis och av erfarenhet blir man klok. Vi har verkat i denna bransch i över 35 år och byggt upp en kunskap och en produktbas att lita på!